Enthousiaste collega's

Enthousiaste collega's

Werken in een open en informele werksfeer.

Een opgeladen batterij

Een opgeladen batterij

Werken is belangrijk maar vakantie of een dagje vrij ook, vinden we bij Plieger.

Personeelskorting

Personeelskorting

Ons assortiment voor eigen gebruik met een interessante personeelskorting.

Ruimte voor ideeën

Ruimte voor ideeën

Wij staan open voor vernieuwing en dus voor jouw ideeën!  

Stabiele en financieel gezonde organisatie

Werken bij Plieger is werken bij een succesvolle, stabiele, groeiende en financieel gezonde organisatie. We bieden iedere dag nieuwe uitdagingen en geven je de ruimte om initiatieven te ontplooien. Dit alles in een dynamische organisatie, met een platte organisatiestructuur, die iedere dag groeit. Plieger is van oudsher een familiebedrijf. Kernwoorden als betrokken, sociaal en respect, passen bij onze bedrijfscultuur.

Blijvend groeien bij Plieger

We hebben een grote diversiteit aan functies en doorgroeimogelijkheden. Als nieuwe collega krijg je een op maat gemaakt inwerkprogramma waarin je functie wordt uitgelegd en je wegwijs wordt gemaakt binnen onze veelzijdige organisatie. Natuurlijk houdt het daar niet bij op. We blijven je constant opleiden en trainen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en groeien binnen onze organisatie.
Plieger Den Bosch Express medewerker

Goede balans

Werken is belangrijk maar vakantie of een dagje vrij ook, vinden we bij Plieger. Op basis van een 40-urige werkweek krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen om de batterij weer helemaal op te laden. Dit zijn 37 vrije dagen (bijna 7½ week) op jaarbasis!

Maar er is meer

Plieger valt onder de CAO technische groothandel, maar heeft daarnaast een heel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen (autoverzekering, ziektekostenverzekering, bedrijfszorgpakket, WGA/ ANW hiaat verzekering en ongevallenverzekering) en een pensioenregeling. Tot slot is er de mogelijkheid om voor eigen gebruik onze producten met een interessante personeelskorting te kopen.
Plieger Nijmegen Express medewerker

Wil je meer weten?

Al meer dan 100 jaar betrouwbaar. Met 750 medewerkers die betrokken zijn bij onze klanten en het vak. En met een eigen merk dat staat voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit.
Plieger Goes Medewerker