Plieger Keukens

Wij zijn trots op onze keukens en nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Goes of Zaltbommel. Voor iedere ruimte hebben wij een passende keuken. Zoek je keukens voor een zakelijk project? Ook daarvoor ben je bij Plieger aan het juiste adres.
Plieger Keukens

Plieger, ook hét adres voor keukens!

Het lijkt misschien nieuw, maar dat is het niet. Sinds 1977 verkopen wij al keukens vanuit onze vestiging in Goes en vanaf 2014 ook in Zaltbommel.  

In beide vestigingen worden momenteel twee duitse A-merken gevoerd: Nolte en KH Systems. Qua apparatuur worden er ook A-merken gevoerd, zoals Miele, Siemens, ATAG, ETNA, Pelgrim, Novy en Quooker.

Ons aanbod keukens is uniek in Nederland door de mogelijkheden op het gebied van materialen en maatwerk. Plieger staat als bedrijf voor kwaliteit en transparantie, iedereen kan geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen of advies krijgen voor jouw nieuwe keuken zonder ergens gelijk aan vast te zitten. Kom een keer langs in een van onze showrooms of maak eenvoudig een afspraak.

Nolte Keukens

Met Nolte keukens bieden wij een topper aan op keukengebied met eindeloos veel mogelijkheden. Nolte levert een buitengewone kwaliteit, variatie in design en is toegankelijk voor ieder budget. Variatie kan worden toegepast in het kiezen van materiaal zoals hout, lak, glas, metaal of cement maar ook in maatwerk als het bijvoorbeeld gaat om verschillende dieptes voor werkbladen. Je kunt op deze manier zelf bepalen hoeveel opbergruimte je wilt in de kasten eronder. 

Nolte Küchen is al sinds 2015 het populairste keukenmerk van Duitsland – en dat voor de derde maal op rij. De studie van het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit (DISQ) wordt om de twee jaar in opdracht van de nieuwszender N-tv uitgevoerd en vergelijkt 14 keukenfabrikanten. De beste resultaten voor productkwaliteit, design, prijs-kwaliteitsverhouding, assortiment en merkimago waren ook dit keer weer voor onze Nolte Keukens.
 
Nolte Keukens
Nolte Keukens
Nolte Keukens
Nolte Keukens

KH Systems Keukens

Op het gebied van uniek keukendesign kun je goed terecht bij KH systems, werkelijk alles is mogelijk qua maat, ontwerp en kleur. KH Systems is een familieonderneming met een rijke traditie in kwalitatieve en unieke keukenbouw. Dit merk kan maatwerk leveren tot in de kleinste puntjes en is daarom een uitermate geschikte partij voor het realiseren van jouw unieke droomkeuken.

KH Systems maakt tegelijkertijd keukens van een onmiskenbare kwaliteit wat zich bewijst in het dagelijks gebruik. Korpussen van premium kwaliteit gecombineerd met gedegen beslagtechniek en een perfect doordacht binnenwerk, zorgen voor jarenlang keukenplezier.

Uiteraard zijn al onze keukens op en top duurzaam en voorzien van een FSC certificaat.

KH Systems Keukens
KH Systems Keukens
KH Systems Keukens
KH Systems Keukens

Van advies tot plaatsing en oplevering, wij begeleiden je de hele weg.

  • Afspraak

Via telefoon of mail kan eenvoudig een afspraak gemaakt worden met een van onze showrooms.
 

  • Adviesgesprek

Tijdens de afspraak brengen wij uitgebreid al jouw wensen in kaart. Tevens zullen wij een (virtuele) inspiratieronde door de showroom geven om alle opties te laten zien op het gebied van kleuren, materialen, apparatuur en opbergmogelijkheden.
 

  • Offerte of 2e adviesgesprek

Wij begrijpen dat informatie soms tijd nodig heeft om te laten bezinken. Zeker als het gaat om de keuze voor een nieuwe keuken. Dit kan door thuis nog eens rustig al onze uitgebreide documentatie en inspiratie brochures te bekijken. Indien gewenst, kan altijd een 2e adviesgesprek gepland worden.
 

  • Bestellen

Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, kunnen wij overgaan tot een definitieve order. De opleverdatum van bijvoorbeeld een nieuwbouw woning kan vaak verder in de toekomst liggen, wij begrijpen dat je misschien nog eens langs wilt komen om de gemaakte keuzes nogmaals door te nemen of om zaken te wijzigen. Dit is geen probleem bij ons.
 

  • Plaatsing

Nadat de bestelling gedaan is breekt het moment aan dat de keuken geplaatst kan worden.
Het moment van plaatsen stemmen wij altijd in overleg met je af. Voor het transport en plaatsen van onze keukens hebben wij een aantal partners geselecteerd die jouw nieuwe keuken met de grootst mogelijke zorg zullen behandelen.
​​​​​​​

  • Nazorg

Wij willen graag dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat en een prettige samenwerking hebt ervaren met Plieger. Daarom zullen onze verkoopadviseurs na oplevering altijd nog contact met je opnemen en wanneer een bezoek mogelijk is, een leuke attentie overhandigen!

Contact

Plieger Keukens Goes
Nansenbaan 15
4462 GR Goes
0113-246465
showroom.goes@plieger.nl
 
Plieger Keukens Zaltbommel
Van Voordenpark 19
5301 KP Zaltbommel
0418-572210
keukenpliegera2@plieger.nl