Golden Desert | Rust en harmonie

Golden Desert Header Golden Desert Header
 

Voel de rust en warmte

De perfecte manier om harmonie en rust  in je badkamer te brengen?  Kies voor natuurlijke materialen en zachte kleuren.  Golden Desert is een veelzijdige trend waar je gemakkelijk jouw eigen accenten aan kunt geven. Creëer de ruimte waar jij helemaal tot rust komt. Marmer, hout, koper en natuursteen zorgen voor een warme sfeer.  Combineer marmer met rosé-goud, voor wat extra allure en luxe, of creëer mooie contrasten met zwarte kranen of keramiek.

Natuur en harmonie met allure

Marmer en metallic accenten: shinen mag!  Je badkamer ademt luxe en comfort met deze trend. Marmer - in wit of bruinschakeringen - speelt in de Golden Desert-trend een belangrijke rol. Je vindt het terug in wand- en vloertegels, maar ook in waskommen. Koper, rosé-goud en goud als accentkleuren zorgen voor een elegante look. Een beetje shinen mag best! Zeker in combinatie met zachte aardetinten en natuurlijke materialen. Zo creëer je zelf het perfecte plaatje.
Plieger-flatlay-trend Golden desert

Shop bij Plieger

Bij Plieger combineer je eenvoudig natuurlijke materialen met zachte kleuren voor een warme sfeer. Bekijk onze producten die passen in een Golden Desert badkamer en klik op het product om direct te bestellen.

Plieger Round Waskom Marmer

Plieger Bianco Round Spiegel

Plieger Roma Wastafelkraan

Plieger Roma Badkraan

Plieger Round Waskom Marmer

Plieger Roma Handdouche

1 - 6

Meer inspiratie?

Bekijk voor meer inspiratie de online versie van het Plieger Collectieboek 2021.
Plieger catalogus binnezijde 2021.jpg