Detremmerie bij Plieger

Hedendaags badkamermeubilair met eindeloze mogelijkheden

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar het Belgische merk Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt al sinds 1939 in het hart van dit merk, toen het eerste badkamermeubel van de productieband rolde. Door de jaren heen is de kennis op het vlak van hoogwaardiger materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aangescherpt, om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen bieden zij een exclusieve collectie met hoge kwaliteit meubels en producten.

Detremmerie badkamer

Creëer jouw gevoel van luxe

Het gevoel van luxe in jouw badkamer staat centraal bij Detremmerie. Met kwalitatieve materialen en originele meubeldesigns tilt Detremmerie je badkamer beleving naar een hoger niveau. Maar de maker van jouw droombadkamer, dat ben jijzelf. De modulaire producten van Detremmerie zijn naar wens samen te stellen en te combineren, om het totaalplaatje te creëren wat volledig past binnen jouw stijl.

Detremmerie sfeerbeeld met bad waskom gouden kranen

100% design en topkwaliteit badkamermeubels

Bij Plieger kun je vele items uit de moderne badkamermeubels collectie van Detremmerie vinden. We bieden onder andere vrijstaande ligbaden, wastafels, toiletten, badkamerspiegels en badkamer accessoires van het exclusieve merk aan. Alle collecties en producten van Detremmerie worden gekenmerkt door het luxe design en de hoge kwaliteit. Met talrijke kleuropties, materialen en lak afwerkingen is er voor ieder zijn stijl en smaak het perfecte badkamer product samen te stellen. 

Modulaire collecties volgens de laatste trends 

Detremmerie creëert een breed scala aan verschillende collecties, welke elk hun eigen specialiteit en identiteit hebben. Bij Plieger bieden we de No Limit lijn aan, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. No Limit, de naam zegt het zelf al. Je kan eindeloos samenstellen, ongeacht de beschikbare ruimte en geprefereerde stijl. Van klassiek tot gedurfd, in courante maar ook verrassend vernieuwende materialen en kleuren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verschillende type Detremmerie baden, zoals de Ariel, Kiwi, Nemo & Sunny. Voor ieder interieur en ieder zijn smaak vind je bij Detremmerie de badkamer van je dromen!

Maak een afspraak met de Plieger showroom om de collectie van Detremmerie x vtwonen met eigen ogen te bekijken.

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.