Banner-toilet-sfeer.jpg


Creëer de toiletruimte van je dromen
 


Wil je jouw toiletruimte inrichten in jouw eigen unieke stijl? Met tijdloze en duurzame materialen en persoonlijke elementen kun je een unieke en sfeervolle toiletruimte creëren. Onze stylisten staan klaar om te helpen bij het samenstellen van je wensen en om je te adviseren bij eventueel gedurfde keuzes.

Bij elke badkamer- of toiletrenovatie kijken wij zorgvuldig naar de specifieke situatie en de wensen van de klant, van de indeling en stijl tot aan de materiaalkeuze en kleuren. 

Met persoonlijke aandacht werken we samen met de klant naar het ideale resultaat en maken we de toiletruimte van je dromen werkelijkheid. Stap binnen in één van onze showrooms of neem contact op om een afspraak te maken.

1 toiletruimte, 2 stijlen

Tegenwoordig zijn toiletruimtes een belangrijk onderdeel van het huis en verdienen ze net zoveel aandacht als andere kamers. Er zijn tal van mogelijkheden om je toiletruimte stijlvol en comfortabel in te richten.

Het kiezen van de juiste materialen en kleuren is afhankelijk van je persoonlijke smaak en de gewenste stijl. Een goede basis is hierbij belangrijk, zodat je vervolgens diverse stijlen en trends kunt toepassen zonder een complete renovatie te hoeven uitvoeren.

Door het toepassen van verschillende kleuren en materialen kun je de sfeer van de toiletruimte personaliseren tot jouw eigen unieke stijl. 

 

1 toiletruimte 2 stijlen
1 toiletruimte, 2 stijlen

Ook het kleinste kamertje verdient het om mooi te zijn

Toiletruimtes bieden net als badkamers verschillende mogelijkheden voor inrichting en styling. De ideale toiletruimte is voor iedereen anders, afhankelijk van persoonlijke smaak en voorkeuren. Een goede basis van de toiletruimte biedt je de mogelijkheid om verschillende stijlen en trends toe te passen zonder een complete renovatie uit te voeren.

Bij het inrichten van een toiletruimte begin je bijvoorbeeld met een toilet, fonteintje, spiegel en verlichting. Met deze basis kun je vervolgens de sfeer in de toiletruimte veranderen door gebruik van kleur, materialen en accessoires. Zo kan een bijzondere tegel op de muur of het gebruik van een gekleurde kranenserie al een heel andere sfeer creëren. 

Ook het gebruik van accessoires zoals een matje, toiletborstelhouder, zeepdispenser en handdoeken kunnen bijdragen aan de stijl en uitstraling van de toiletruimte. 

Daarnaast kan het toevoegen van planten, zoals kleine vetplantjes of cactussen, een frisse en groene uitstraling geven aan de toiletruimte.

 


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.